Exercitii la sol!

Lansarea oficială a proiectului Exerciții la sol!

Proiectul Exerciții la sol! derulat de Fundația HEKS/EPER România în parteneriat cu Fundația FAER cu sprijinul financiar Active Citizen Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin granturile SEE 2014-2021 a fost lansat oficial în 28.10.2021 printr-o conferință desfășurată cu ajutorul mediului online.

Echipa proiectului mulțumește tuturor participanților pentru timpul acordat, precum și pentru opiniile și ideile prezentate de aceștia în cadrul conferinței. Vom lua în considerare aceste opinii în cursul desfășurării proiectului. Suntem convinși de susținerea instituțiilor participante și de buna colaborare în cadrul proiectului.

Proiectul își propune ca scop creșterea gradului de conștientizare și implicare a tinerilor care studiază științele agricole în activități de monitorizare și advocacy pentru a asigura respectarea de către autoritățile locale și naționale a prevederilor legale și directivelor europene cu privire la păstrarea calității solului și aplicarea de către fermierii activi din județele Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj și Mureș a practicilor prietenoase cu solul.

Proiectul își propune crearea unui raport de cercetare în parteneriat cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Facultatea de Agricultură ce va fi ulterior diseminat în mediul școlar universitar și a colegiilor cu profil agricol, precum și către fermieri și autorități publice locale.


Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

#haide #ActiveCitizensFund #Romania #activecitizens #EEANorwayGrants