Despre echipă

Nucleul echipei proiectului Exerciții la sol! este format din:


Olteanu Andreea
– manager de proiect


Laza Leucuța Loredana
– responsabil financiar- deține o experiență de peste 6 ani în managementul financiar al proiectelor finanțate din fonduri europene.


Poruțiu
Andra – ofițer proiect – Cluj-Napoca, jud. Cluj este lector doctor universitar în cadrul Departamentului de Științe economice, Facultatea de Horticultură a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca din 2014, având un doctorat în Agronomie. Deține experiență în management, dezvoltare rurală și optimizarea economică a sistemelor de fertilizanți.


Pușcaș Iulia
– asistent proiect- deține o experiență de peste 8 ani în management, administrare și organizare și peste 3 ani experiență în managementul resurselor umane.


Vlasa Ioan
– expert grup țintă – inginer agronom – deține o vastă experiență, de peste 20 de ani, în colaborarea cu diferite grupuri, asociații, organizații și instituții ce lucrează pentru dezvoltarea regională și rurală.


Zdrenghia Vasile
– expert practician de mediu- inginer agronom și antreprenor, cu o experiență de peste 30 de ani în mediul rural, oferind consultanță privitoare la culturi către numeroși fermieri din zone diferite ale țării.


Păcurar Ioan
– expert pedolog – profesor doctor la Facultatea de Agricultură, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca din 2006, având vastă experiență în studii de cercetare a solului în proiecte naționale și internaționale. De asemenea, conduce programe de doctorat în cadrul facultății.